tvOS 12.0.1 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această primă actualizare adusă tvOS 12 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume la o săptămână distanță de tvOS 12.0 și nu a fost testată în prealabil.

tvOS 12.0.1 Noutăți

Spre deosebire de tvOS 12, tvOS 12.0.1 este o actualizare minoră, care, ținând cont de numărul de versiune de tipul 12.x.x, nu aduce cel mai probabil decât mici corecturi pentru unele probleme descoperite în versiunea finală a tvOS 12.

În situația în care tvOS 12 introduce noutăți importante pentru utilizatorii de Apple TV, noi vom reveni cu o actualizare a acestui articol.

tvOS 12.0.1 Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 12.0.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 12.0.1 succede tvOS 12.0, o actualizare care a introdus compatibilitate pentru sunet Dolby Atmos de calitate înaltă, autentificare zero și câteva actualizări pentru caracteristica screensavere. Detalii suplimentare despre tvOS 12.0 sunt disponibile aici.

În prezent, Apple testează împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii tvOS 12.1, o actualizare mai importantă decât tvOS 12.0.1, dar care, deocamdată, nu s-a descoperit că ar aduce caracteristici noi și importante pe modelele compatibile de Apple TV.

- Reclamă -