watchOS 5.0.1 a fost lansat azi noapte pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește la aproximativ două săptămâni distanță de versiunea finală a watchOS 4.3 și nu a fost testată în prealabil.

watchOS 5.0.1 Noutăți

Potrivit companiei Apple, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri, printre care și:

  • Corectează o problemă care provoca creșterea numărului de minute a exercițiilor fizice pe ceasurile unui mic număr de utilizatori.
  • Adresează o eroare din cauza căreia unii utilizatori nu erau recompensați în caracteristica „Stat în picioare” după-amiaza.
  • Corectează o problemă care putea împiedica încărcarea Apple Watch.

Așadar, vorbim despre o actualizare care nu vine să introducă caracteristici noi în sistemul de operare, ci doar să adreseze o serie de probleme destul de grave apărute în watchOS 5.

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.0.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.0 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.0.1:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.0.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.0.1 succede watchOS 5, o actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Apple Watch, care a introdus zeci de caracteristici și funcționalități noi. Mai multe detalii despre watchOS 5.0 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.