macOS 10.14.1 beta 1 și macOS 10.14.1 public beta 1 au fost lansate de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center, respectiv pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la aproximativ o săptămână distanță de versiunea finală a macOS 10.14 Mojave.

Apple menționează că noul build de macOS 10.14.1 (comun pentru dezvoltatori și utilizatori) reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.”

Dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat până acum cel mai recent build de macOS au descoperit că acesta reintroduce caracteristica Grup FaceTime, pe care Apple a prezentat-o în vară la WWDC 2018 și care a fost retrasă în timpul perioadei de testare a macOS Mojave 10.14.0. Prezentă, de asemenea, în iOS 12.1 beta, Grup FaceTime le permite utilizatorilor de iPhone, iPad și Mac să poarte conversații FaceTime audio și/sau video cu până la 32 de persoane simultan.

macOS 10.14.1 beta 1 și macOS 10.14.1 public beta 1 pot fi descărcate și instalate de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații și ale utilizatorilor (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via Mac App Store. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.14.1 beta 1. În cazul în care ești utilizator și nu ai mai instalat până acum macOS Mojave public beta, va trebui să accesezi portalul Apple Software Beta pentru a descărca profilul necesar instalării acestei actualizări.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.14.1, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în această toamnă.

macOS 10.14.1 succede macOS 10.14, o actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Mac, care a introdus o mulțime de caracteristici și funcționalități noi. Mai multe informații despre macOS 10.14 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.14.1 beta 1 sau macOS 10.14.1 public beta 1 pe Mac, și ai descoperit schimbări alte importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.