Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 66

0
148

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 66.

Previzualizare Tehnologie Safari 66 include corecturi și îmbunătățiri pentru API Partajare Web, Conic Gradients, WebRTC, Shadow DOM, CSS, Inspector Web, API Web, Apple Pay, JavaScript, Media, Animații Web, Web Assembly și Auto-Completare parole.

Previzualizare Tehnologie Safari 66 are numărul de build WebKit  14607.1.7.2 și numărul de versiune Safari 12.1. Așadar, deși împart același număr de versiune Safari, Previzualizare Tehnologie Safari 66 are anumărul de build mai recent decât cel al versiunii 65 de acum două săptămâni (14607.1.6.1).

Actualizarea la Previzualizare Tehnologie Safari 66 este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.13 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.13 High Sierra și macOS 10.14 Mojave ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici. Reține că în situația în care aveai instalat browserul experimental pe Mac și ai efectuat actualizarea la macOS Mojave 10.14 va trebui să îl ștergi și să reinstalezi versiunea dedicată macOS Mojave a Previzualizare Tehnologie Safari (urmând linkul de mai sus).

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.