macOS 10.13.4 beta 2 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la două săptămâni distanță de macOS 10.13.4 beta 1.

Apple menționează că macOS 10.13.4 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.”

Cu toate acestea, această actualizare nu este lipsită de funcționalități noi. Dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit până acum că macOS 10.13.4 introduce o nouă atenționare la accesarea aplicațiilor pe 32 de biți, modifică denumirea aplicației iBooks în Cărți, introduce Mesaje pe iCloud, este mai transparentă în privința utilizării datelor utilizatorilor și oferă o nouă imagine de fundal pentru toate Mac-urile. Mai multe detalii despre noutățile amintite anterior sunt disponibile aici.

În cazul în care vor fi semnalate, noutățile din macOS 10.13.2 beta 2 vor fi prezentate puțin mai jos.

macOS 10.13.4 beta 2 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via Mac App Store. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.13.4 beta 2.

macOS 10.13.4 public beta 2 nu este deocamdată disponibil pentru utilizatorii de Mac, însă ar trebui să sosească până la finele săptămânii în curs.

Apple nu a anunțat deocamdată data la care va lansa versiunea finală a macOS 10.13.4, însă presupunem că ea va fi disponibilă în primăvară, odată cu iOS 11.3.

Actualizarea macOS 10.13.4 succede macOS 10.13.3, o actualizare care venit cu câteva corecturi de erori și îmbunătățiri minore. Mai multe informații despre macOS 10.13.3 sunt disponibile aici.

Alături de macOS 10.13.4 beta 2, Apple a mai lansat în această seară și watchOS 4.3 beta 2 și iOS 11.3 public beta 2. În plus, compania americană a publicat și a doua versiune beta a Xcode 9.3, o actualizare care vine cu multe corecturi de erori, promite să îmbunătățească timpii de compilare a proiectelor Swift, oferă un mod de testare pe 64 de biți a aplicațiilor Mac pe 32 de biți și introduce o nouă versiune a instrumentului Organizator Energie, care va alerta programatorii atunci când aplicațiile lor au un impact semnificativ asupra bateriei dispozitivelor pe care sunt instalate (inclusiv dacă lucrează în fundal sau în alte aplicații, sub formă de extensii).

- Reclamă -