Apple a lansat Actualizare Suplimentară macOS 10.13.3. Noua actualizare sosește la aproape o lună de când versiunea finală a macOS 10.13.3 este disponibilă pentru posesorii de Mac-uri compatibile.

Actualizare Suplimentara macOS 10.13.3 Noutăți

Potrivit Apple, actualizarea suplimentară macOS High Sierra 10.13.3 corectează o problemă care putea cauza oprirea subită a aplicațiilor în cazul utilizării anumitor secvențe de caractere.

Această problemă a ieșit la suprafață săptămâna trecută și provoca blocarea anumitor aplicații pentru Mac, din cauza imposibilității macOS de a randa un anumit caracter din limba dravidiană Telugu.

Odată trimis, primit sau chiar introdus în aplicații precum Mesaje sau Safari, caracterul Telugu în cauză provoca blocarea temporară a acestor aplicații. În Mesaje, spre exemplu, primirea unui astfel de caracter prin SMS sau iMessage bloca aplicația nu doar pe Mac, ci și pe iPhone, iPad și Apple Watch. Mai mult decât atât, după blocare, aplicația Mesaje refuza să funcționeze corect până la momentul în care utilizatorul reușea să șteargă conversația ce includea caracterul problematic.

Așadar, descărcarea și instalarea actualizării suplimentare aduse macOS 10.13.3 este recomandat a se face cât mai curând posibil de către toți posesorii de Mac-uri compatibile cu macOS High Sierra.

Actualizare Suplimentara macOS 10.13.3 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu High Sierra.

Utilizatorii de Mac care au instalat pe computerele lor un profil de dezvoltator sau Apple Beta Program trebuie să știe că nu vor primi actualizarea suplimentară, ci doar macOS 10.13.4 beta 2 / public beta 2; actualizări care, de asemenea, adresează problema mai sus menționată.

Actualizare Suplimentară macOS 10.13.3 succede macOS 10.13.3, o actualizare care venit cu câteva corecturi de erori și îmbunătățiri minore. Mai multe informații despre macOS 10.13.3 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.