watchOS 4.2.3 a fost lansat marți dimineață pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește la aproape o lună luni distanță de versiunea finală a watchOS 4.2.2 și nu a fost testată în prealabil.

watchOS 4.2.3 Noutăți

Potrivit companiei Apple, această actualizare „corectează o problemă care putea cauza oprirea subită a aplicațiilor în cazul utilizării anumitor secvențe de caractere.”

Această problemă a ieșit la suprafață săptămâna trecută și provoca blocarea anumitor aplicații pentru Apple Watch, din cauza imposibilității watchOS de a randa un anumit caracter din limba dravidiană Telugu.

Odată trimis sau primit în aplicații precum Mesaje, caracterul Telugu în cauză provoca blocarea temporară a acestor aplicații. În Mesaje, spre exemplu, primirea unui astfel de caracter prin SMS sau iMessage bloca aplicația nu doar pe Apple Watch, ci și pe iPhone, iPad și Mac.

Actualizare Apple Watch la watchOS 4.2.3

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 11.2 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 4.2.3:

Aidoma versiunilor precedente, watchOS 4.2.3 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.


watchOS 4.2.3 succede watchOS 4.2, o actualizare care a adus numeroase noutăți mai ales pe Apple Watch Series 3 (Wi-Fi  + Cellular). Mai multe detalii despre watchOS 4.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.