iPhone X este disponibil la precomandă la Vodafone România – iată oferta operatorului

0
3547

Vodafone România a dezvăluit săptămâna trecută data la care noile iPhone X și iPhone X Plus vor fi disponibile la precomandă în oferta proprie, respectiv 27 octombrie. Operatorul s-a ținut de cuvând, iar imediat după ora 10:00 a dat startul precomenzilor la cele mai noi modele de iPhone.

Aidoma celor de la Orange România, Vodafone listează ambele versiuni de iPhone X (64 GB și 256 GB). Clienții operatorului pot opta pentru cumpărarea modelului dorit de iPhone X la prelungirea unui abonament existent, la încheierea unui contract nou sau „la liber” (cu preț întreg).

Precomandă iPhone X de la Vodafone România

Cel mai „accesibil” model de iPhone X (64GB) poate fi precomandat de la Vodafone în versiunile argintii și gri stelar la un preț minim de 404€. Pentru a plăti „doar atât” pe dispozitivul cu iOS, însă, va trebui să închei un abonament Super RED de 89 € pe lună*, care probabil că nu te va avantaja deloc, în ciuda beneficiilor incluse.

Dacă vrei să plătești mai puțin pe abonament, poți opta pentru un RED 15 și Social Pass (16€/lună), situație în care va trebui să plătești 994€ pe telefon sau pentru un Super RED 26 (€/lună), situație în care dispozitivul va costa 894 €. Alte opțiuni ar fi abonamentele Super RED 49 (€/lună) și Super RED 65 (€/lună) iPhone (recomandat de Vodafone), acestea reducând prețul iPhone X de 64 GB la 689 €, respectiv 449 €.

Alături de versiunea de 64GB, la Vodafone mai poate fi precomandată și versiunea de 256GB a iPhone X, pe ambele culori (gri stelar și argintiu și auriu). Prețul acesteia este cu 150€ – 170€ mai mare decât prețul versiunii de 64GB, indiferent de abonamentul încheiat.

De asemenea, iPhone X este disponibil la precomandă la Vodafone și la preț întreg. Aceia dintre voi care vor dori să cumpere noul dispozitiv „la liber” vor trebui să scoată din buzunar 1119€/5.147 lei pentru versiunea de 64GB și 1.289€ (5.929 lei) pentru cea de 256 GB, adică mai puțin cu 20€ (92 lei) decât ar fi plătit dacă le-ar fi cumpărat direct de la un magazin Apple din Germania / Austria (țările din zona euro unde noile iPhone-uri sunt cele mai ieftine).

Notă: Vodafone comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

Livrare iPhone X

Cele mai multe versiuni de iPhone X și iPhone X Plus vor fi livrate de către Vodafone începând de vineri, 3 noiembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt scăzute, iar timpii de livrare vor crește în orele care urmează.*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone X și iPhone X Plus la prețurile specificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.