iPhone X este disponibil la precomandă la Orange – iată oferta operatorului

0
2072

Păstrând tradiția, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, Orange, a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone X încă de la prima oră a dimineții.

Astfel, în momentul de față clienții Orange România pot achiziționa noile modele de iPhone atât la abonament, cât și la liber, în oricare dintre versiuni (64 GB / 256 GB) și pe oricare dintre cele două culori (gri stelar și argintiu). Mai multe detalii despre oferta Orange pentru iPhone X, precum și linkuri utile, sunt disponibile în cele ce urmează.

iPhone X Oferta Orange România

iPhone X

Începând cu cea mai accesibilă versiune a iPhone X, cea de 64 GB, aceasta achiziționată împreunuă cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire de 749€*. Pentru a plăti „doar” atât pe iPhone X, abonamentul încheiat pe 2 ani va trebui să fie un Orange Me 43 (€/lună).

Dacă nu îți dorești însă să plătești atât de mult pe abonament și îți permiți să dai mai mult pe telefon, atunci îți poți achiziționa iPhone X de 64GB împreună cu abonamentul Orange Me 31 (€/lună) la un preț de 849,01€, împreună cu abonamentul Orange Me 26 (€/lună), la un preț de 899 € sau împreună cu abonamentul Orange Me 14/15 (€/lună), la un preț de 1.029 €.

Față de versiunea cu 64 GB de stocare, iPhone X de 256GB va costa cu 150-200€ mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone X. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

iPhone X nu este deocamdată disponibil „la liber” în oferta Orange România.

Livrare iPhone X

Cele mai multe versiuni de iPhone X vor fi livrate de Orange începând de vineri, 3 noiembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt extrem, extrem de restrânse și se prea poate ca până dimineață termenii de livrare să crească mult.

De aceea, în situația în care nu ați reușit să plasați o precomandă înainte ca termenii de livrare să crească, puteți încerca să precomandați iPhone X din cel mai apropriat magazin Orange (nu vă sugerez să așteptați până pe 3 noiembrie în speranța că magazinele vor avea în stoc unități de iPhone X care să nu fi fost comandate deja).*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone X la prețurile specificate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.