iPhone X este disponibil la precomandă și la Telekom România – iată oferta

0
2710

Odată cu Vodafone și Orange, Telekom România a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone X încă din primele minute ale zilei de 27 octombrie.

La ora actuală, magenta listează la precomandă iPhone X în toate versiunile și toate culorile disponibile (64GB/256GB; gri stelar și argintiu).

Clienții Telekom pot achiziționa noile dispozitive atât împreună cu unul dintre abonamentele recomandate de operator, cât și la liber. La fel ca și în trecut, niciunul dintre iPhone-urile vândute de Telekom nu este blocat în rețeaua sa.

Oferta iPhone X Telekom România

Începând cu cea mai „accesibilă” versiune de iPhone X, cea de 64 GB, aceasta are un preț de pornire de 3.199 lei dacă este achiziționată împreună cu un abonament Mobil 45 (€/lună) încheiat pe 2 ani.

Utilizatorii care își permit să achite mai mult pe iPhone vor putea opta pentru abonamentul Mobil 25 (€/lună), care crește prețul dispozitivului la 3.998 lei. Alternativ, Telekom le oferă clienților și abonamentele Mobil 17 (€/lună) și Mobil 10 (€/lună), acestea ridicând prețul iPhone X de 64 GB la 4.399 lei, respectiv 4.599 lei.

Comparativ cu iPhone X de 64 GB, iPhone X de 256GB este comercializat de Telekom România la un preț cu 800 lei mai mare

În ceea ce privește prețul standard, iPhone X de 64 GB este disponibil la 5.299 lei, iar iPhone X de 256 GB este disponibil la 5.999 lei. În Europa, magazinele Apple practică aproape același preț pentru cele două versiuni de iPhone X.


Este bine de știut că dacă ești deja client Telekom ori dacă dorești să te portezi în această rețea s-ar putea să beneficiezi de discounturi la achiziționarea unui iPhone X sau iPhone X Plus. Pentru a afla oferta personalizată a operatorului român, accesează Telekom.ro.


Livrare iPhone X

Cele mai multe versiuni de iPhone X vor fi livrate de către Telekom România începând de vineri, 3 noiembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt mici, așa că foarte rapid s-ar putea epuiza.


Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone X la prețurile specificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.