iPhone X este disponibil la precomandă în România. Iată la ce magazine și care sunt prețurile

iPhone X este disponibil oficial la precomandă în România. Iată unde îl găsești la cel mai bun preț!

0
4330

S-a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone X în România! Deși mai târziu decât ne așteptam, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple listează ofertele complete pentru mult-așteptatul iPhone cu afișaj OLED, promițând totodată să îl livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

Vodafone, Orange și Telekom sunt primii operatori români care au dat startul precomenzilor pentru iPhone X, iar ofertele lor le puteți consulta aici, aici, respectiv aici. eMAG, pe de altă parte, este unul dintre primele magazine autorizate Apple din România care a urmat cei trei operatori, oferind clienților posibilitatea de a-și comanda cele mai noi modele de iPhone. La rându-i, eMAG este urmat de mulți alți retaileri care listează în momentul de față toate sau aproape toate versiunile de iPhone X, niciodată blocate, la prețuri foarte apropriate de cele la care noile modele de iPhone sunt comercializate de Apple în magazinele sale din Europa.

Așadar, dacă te interesează să îți cumperi un iPhone X fără a încheia un contract cu un operator de telefonie mobilă și fără a fi, eventual, nevoit să îl deblochezi după, mai jos am listat pentru tine câteva dintre magazinele care acceptă precomenzi pentru iPhone X, și prețurile la care poți cumpăra toate versiunile celor două dispozitive Apple.

Preț iPhone X și iPhone X Plus în România

eMAG

iPhone X este listat de eMAG în versiunile de 64GB și 256GB pe toate culorile, respectiv argintiu și gri stelar.

În cazul în care cauți un model anume, mai jos ai listate legături către paginile dedicate fiecărui model de iPhone X. Accesându-le, vei putea alege culoarea dorită, apoi da clic pe Precomandă pentru a-ți comanda dispozitivul dorit.

Întreaga ofertă eMAG pentru iPhone X poate fi consultată aici.

eMAG menționează că dispozitivele iPhone X și iPhone X Plus comandate acum vor fi livrate începând de săptămâna viitoare, 3 noiembrie. Ca de obicei, termenul de livrare a noilor dispozitive va crește treptat în minutele/orele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme unul dintre cele două modele de iPhone va trebui să te hotărăști repede și să-l comanzi.


Altex

Al doilea retailer care a dat startul precomenzilor pentru iPhone X dis de dimineață este Altex:

Întreaga ofertă pentru iPhone X și iPhone X Plus a Altex România este listată aici.

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare.


Flanco

Al treilea retailer care a dat startul precomenzilor pentru iPhone X în această dimineață este Flanco. La ora actuală, Flanco listează în această pagină toate versiunile posibile de iPhone X, prețurile fiind cele menționate mai jos:

iPhone 8


evoMAG

În cazul în care nu te dau banii afară din casă, poți precomanda iPhone X de la evoMAG. Deși nu este un magazin autorizat de Apple, evoMAG comercializează noul model de iPhone la un preț mai mic decât toți retailerii mai sus menționați:

Toată oferta evoMAG pentru iPhone X poate fi consultată în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.