Au trecut 10 ani de la lansarea primului model de iPhone. În 2007, Apple venea cu un telefon revoluționar care le oferea consumatorilor o alternativă cu ecran multi-touch la micile dispozitive cu tastaturi QWERTY. Zece ani mai târziu, iPhone a primit cea mai importantă actualizare de până acum.

După cum probabil știți deja, pe 12 septembrie, Apple a prezentat trei modele noi de iPhone. Primele două (iPhone 8 și iPhone 8 Plus) se aseamănă mult cu predecesorii lor, față de care se deosebesc doar prin specificații, carcasă, dimensiuni și culori. Cel de-al treilea, iPhone X (zece), este modelul „revoluționar” pe care lumea îl aștepta de câțiva ani; un model de iPhone care vine cu un factor de formă nou, ecran din muchie în muchie, Face ID și numeroase componente interne împrumutate de la iPhone 8.

Disponibile pe argintiu și gri stelar, respectiv auriu, argintiu și gri stelar, iPhone X și iPhone 8 (Plus) sunt de departe cele mai frumoase modele de iPhone lansate de către Apple în ultimii ani. Iar la baza acestei afirmații nu stau doar noile finisaje sau factorul de formă, ci și, mai ales, carcasele realizate din sticlă, care se simt mai bine la mână, oferă dispozitivelor un aspect mai premium ca oricând și fac posibilă încărcarea fără fir.

Dar cu toate că, potrivit Apple, sunt realizate din cea mai rezistentă sticlă introdusă vreodată într-un smartphone, crede-mă că nu vei dori să testezi rezistența carcaselor iPhone 8 / 8 Plus și iPhone X. De aceea, probabil că îți vei dori să folosești un toc de calitate care să le protejeze la orice fel de impact. Așa cum, probabil, vei dori să îți cumperi și un încărcător wireless pentru a scăpa de grija cablurilor. Sau un adaptor de căști. Sau cine mai știe ce alte accesorii.

Drept urmare, ne-am gândit ca în cele ce urmează să vă recomandăm câteva accesorii numai bune pentru iPhone 8, iPhone 8 și iPhone X (dar și alte modele de iPhone).

 

Scosche – compania inovatoare și multi-premiată – a lansat o nouă linie de accesorii pentru telefoanele iPhone, care facilitează utilizarea produselor dvs preferate.

Încărcare wireless pentru iPhone

Scosche are soluții de top pentru alimentarea fără fir a noilor dispozitive iPhone (precum și a altor dispozitive care folosesc standardul Qi). Acestea sunt certificate Qi de către Wireless Power Consortium (WPC), ceea ce înseamnă că produsele vor asigura o încărcare fără fir rapidă și sigură pentru toate dispozitivele Qi compatibile.

Noul incarcator iPhone fără fir de la Scosche, spre exemplu, este echipat cu funcții avansate de siguranță, cum ar fi detectarea obiectelor străine. De asemenea, acest încărcător de la Scosche va funcționa cu dispozitive Qi, precum cele comercializate de producători de top, cum ar fi Apple, Samsung, Google și mulți alții.

Suport magnetic telefon auto

Este din ce în ce mai dificil să ne imaginăm o lume care nu se bazează pe comunicațiile celulare și acces instant la Internet de oriunde, dar este mai mult decât probabil ca perioada în care trăim acum, perioada interconectării, abia a început.

Din păcate (sau din fericire), utilizarea telefonlui la volan este interzisă și extrem de periculoasă. Gândiți-vă la orice lucru pe care îl puteți face cu un smartphone și închipuiți-vă cum ar fi să faceți acest lucru în timp ce conduceți pe autostradă sau printr-un oraș aglomerat. Imaginați-vă numai dezastrele ce se pot întâmpla. Nu are importanță dacă citiți o carte, intrați pe Facebook sau trimiteți mesaje text, distragerea de la condus este, fără îndoială, foarte periculoasă.

În acest sens, producătorul Scosche are o linie de suporturi magnetice PRO de foarte bună calitate, gamă ce include:

  • MagicMount Pro Vent – este soluția perfectă pentru deplasările rapide. Acesta fixează în siguranță telefonul pe toată durata deplasărilor, dar vă oferă și mobilitate permițându-vă să-l mutați foarte ușor.
  • MagicMount Pro Dash – este capabil să susțină smartphone-ul în orice direcție doriți, grație posibilităților de rotire la 360 de grade și a sistemului de blocare inteligent. Acest dispozitiv funcționează perfect pe bordul mașinii.
  • MagicMount Pro Window / Dash – Ventuza StickGrip este modalitatea prin care se prinde acest suport de parbrizul sau de bordul mașinii, indiferent de cât de texturat ar fi acesta. În cazul în care StickGrip își pierde aderența, pur și simplu clătiți cu apă călduță, lăsați să se usuce și apoi montați din nou în locul dorit (citiți mai multe despre MagicMount Pro Window / Dash în recenzia noastră).

Accesorii pentru iPhone 8

Fie ca aveți căsti cu un conector de 3,5 mm, un sistem de home theater cu AUX, un sistem stereo cu Bluetooth sau orice altceva asemănător, cei de la Scosche au o soluții de conectare pentru noul iPhone. De exemplu adaptorul StrikeLine ™, este o soluție de conectivitate pentru căștile care utilizează un cablu standard cu mufă de 3,5 mm.

Mai există și un convertor StrikeDrive™, pe care îl puteți conecta cu un cablu Lightning pentru a conecta lega iPhone e portul USB al convertorului. De asemenea, puteți conecta cablul cu mufa de 3,5 mm la convertor și la intrarea AUX a sistemului audio al vehiculului. Convertorul Digital la Analog vă oferă calea necesară pentru a obține un semnal sonor clar, de foarte bună calitate la sistemul audio al autovehiculului.

De asemenea, producătorul Scosche are și o linie foarte interesantă de boxe portabile (gama BoomBottle), transmițătoare FM (sunt cel mai mare producător de transmițătoare FM din SUA), baterii portabile, cabluri Lightning și multe altele.

Voi ce alte accesorii suplimentare utilizați alături de noile smartphone-uri iPhone?

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.