Apple a publicat o nouă reclamă cu ocazia Zilei Pământului 2017

0
308

Deși Ziua Pământului a fost în urmă cu trei luni, pe 22 aprilie, Apple a publicat astăzi un nou scurt clip video în care o celebrează prin prezentarea eforturilor sale de a face lumea un loc mai bun și mai verde.

Disponibil pe canalul de YouTube al gigantului californian, videoclipul cu durata de 1 minut ne prezintă cum a fost luată decizia ca Apple să asigure până în 2020 administrarea corectă a aproximativ 400.000 de hectare de pădure.

În cadrul reclamei apare atât vicepreședintele Apple pentru inițiative politice, sociale și de mediu, Lisa Jackson, cât și vicepreședintele Apple pentru inginerie hardware, Kate Bergeron. De altfel, prima a și distribuit pe contul ei de Twitter noul videoclip.

Lisa Jackson, șeful echipei de mediu a Apple, și un grup de colege au mers la un dineu într-o noapte. Ele au mâncat, băut și venit cu un plan de a asigura că aproximativ 400.000 de hectare de păduri sunt administrate responsabil până în 2020.

Campania video inițiată de Apple cu ocazia Zilei Pământului 2017 a început în luna aprilie a acestui an, continuând cu două reclame publicate în mai și, iată, iulie. Toate videoclipurile publicate în cadrul acestei campanii conțin ilustrații animate, în culorile negru, alb și verde.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.