Domino Drop este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
261

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Domino Drop – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de dezvoltatorul independent Vitalii Zlotskii, Domino Drop este un joc de tip puzzle bazat pe domino și gravitație, care promite să-ți provoace mintea și calmeze sufletul. După cum se arată și în descrierea de pe App Store, vei învăța foarte rapid cum să joci Domino Dropînsă nu la fel de simplu îți va fi să devii expert și să obții un scor mare.

În total, Domino Drop oferă utilizatorilor trei moduri de joc unice, 12 melodii plăcute și tabele cu lideri. Acest joc nu are nici reclame și nu oferă nici achiziții din aplicație.

Domino Drop este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, însă poate fi instalat numai pe acelea actualizate la iOS 6.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 43,6MB.

  • Domino Drop pentru iPhone și iPad – Gratis (Redus de la 9,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 4 august.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.