O primă imagine cu posibilul ghid de utilizare a instrumentului de scoatere a sertarului SIM din iPhone 8 a fost publicată la finele săptămânii trecute pe rețeaua chinezească de socializare Sina Weibo și redistribuită de Slashleaks.

Similar din unele puncte de vedere cu ghidurile pe care le întâlnim în documentațiile pentru actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, ghidul de utilizare a instrumentului pentru scoaterea sertarului SIM din iPhone 8 curpinde o schemă în care apare instrumentul, sertarul, direcția de scoatere a lui și, da, o ilustrație simplificată a noului iPhone.

Dacă ghidul apărut acum pe Internet este autentic, atunci el ne confirmă că panoul frontal al iPhone 8 va fi ocupat aproape în totalitate de afișaj, întrerupt fiind doar de o ramă ușor mai lățită în zona superioară, unde vor fi prezente camera FaceTime, receptorul, dar și o serie de senzori noi. Aparent, pe ilustrația prezentată acum nu se văd decât receptorul și, în dreptul acestuia, camera FaceTime, fapt ce ne sugerează fie că senzorii nu vor fi vizibili, fie că Apple nu i-a inclus în desen pentru a-l simplifica.

În plus, pe ilustrație mai observăm, pe muchia stângă, butoanele pentru controlul volumului și comutatorul Silențios, iar pe muchia dreaptă butonul de Adormire/Trezire și sertarul pentru SIM. Poziționarea acestor elemente este aceeași ca și la modelele anterioare de iPhone, singura noutate fiind la nivelul butonului de Adormire/Trezire care, după cum probabil că știați deja, este mai alungit.

Per total, ilustrația de pe presupusul ghid pentru folosirea instrumentului de retragere a sertarului SIM din iPhone 8 ne prezintă noutățile de design pe care le-am văzut în ultimele luni pe mai toate prototipurile și schițele, dar și într-o pictogramă găsită chiar într-un firmware lansat recent de Apple. Cu toate acestea, există unele elemente care ne fac să ne punem o serie de întrebări cu privire la autenticitatea acestui ghid.

Documentația pentru iPhone 7 Plus. Observăm, pe al treilea carton (de la stânga spre dreapta), că ghidul pentru scoaterea sertatului SIM are un suport unde este pus instrumentul de extragere a sertarului.

În primul rând, el pare a fi printat pe o hârtie / un carton cam mare pentru a încăpea într-un ambalaj tipic de iPhone (nu excludem posibilitatea ca ochii să ne fie înșelați de unghiul din care este făcută poza). În al doilea rând, nu vedem niciun suport de prindere a instrumentului de extragere a sertarului SIM, fapt ce ne sugerează că ghidul nu va fi lângă instrument – o situație cât se poate de atipică având în vedere că toate ghidurile au venit lângă instrumentul pentru SIM.

Așadar, deși se prea poate ca ilustrația din imaginea publicată pe Weibo să fie autentică și, deci, să ne prezinte, într-adevăr, designul iPhone 8, noi vă recomandăm să o priviți cu o oarecare doză de scepticism.

iPhone 8 urmează să fie introdus în luna septembrie de către Apple și cu toate că numai o lună ne despare de mult-așteptatul eveniment media, până la ora actuală nu au apărut imagini cu componente reale ale noului dispozitiv.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.