Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 32

0
136

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 32.

Previzualizare Tehnologie Safari 32 include, în mare, caracteristicile care vor fi prezente în Safari 11 – versiunea pe care o va avea browserul în macOS High Sierra 10.13. Printre adițiile prezentei actualizări aduse browserului experimental se numără, așadar, WebRTC și Captură Media, WebAssembly și Îmbunătățiri pentru Auto-Redare. Întreaga listă cu noutăți este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Previzualizare Tehnologie Safari 32 are numărul de build WebKit 12604.1.23.0.4 și numărul de versiune Safari 11. Așadar, atât numărul de versiune, cât și numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 32 este mai nou decât cel al versiunii 31 de acum două săptămâni (12604.1.23.0.1).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.