WhatsApp Messenger 2.17.30 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
367

Populara aplicație de mesaje și apelare voIP WhatsApp Messenger a fost actualizată de compania dezvoltatoare, iar noua versiune disponibilă pe App Store le aduce utilizatorilor de iPhone câteva funcționalități noi.

În primul rând, versiunea 2.17.30 a WhatsApp Messenger permite adăugarea de filtre colorate peste conținutul media pe care dorești să îl partajezi. Astfel, începând de acum, imediat după ce vei selecta ori înregistra o fotografie, clip video sau GIF, WhatsApp îți va oferi posibilitatea de a alege un filtru pe care să îl aplici peste.

Tot pentru media, cei de la WhatsApp au introdus în noua versiune a aplicației de mesaje gruparea în albume a imaginilor multiple. Această nouă caracteristică face ca atunci când un prieten îți trimite de-odată mai multe fotografii, acestea să fie afișate sub formă de album pentru a nu ocupa atât de mult spațiu în cadrul conversației.

În fine, WhatsApp Messenger 2.17.30 aduce o scurtătură pentru a răspunde mesajelor. Aceasta le permite utilizatorilor să gliseze spre dreapta pe orice mesaj pentru a-i răspunde rapid.

Actualizarea la versiunea 2.17.30 a WhatsApp Messenger va putea fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 7.0, sau o versiune ulterioară, instalată prin accesarea App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.