Apple a lansat un nou Magic Keyboard Wireless cu tastatură numerică

0
562

Odată cu noua gamă de iMac și iMac Pro, Apple a lansat pe 5 iunie și o Magic Keyboard fără fir cu tastatură numerică. Disponibilă în magazinul companiei americane la prețul de 149€, noua tastatură Magică înlocuiește versiunea cu fir pe care Apple a introdus-o în urmă cu mai mulți ani.

Noul Magic Keyboard cu tastatură numerică este practic o combinație între Magic Keyboard 2 și Magic Keyboard cu fir. Ea a împrumutat de la Magic Keyboard 2 tastele mai late și stabile (grație mecanismului fluture), tehnologia wireless și profilul subțire, iar de la vechiul Magic Keyboard cu fir a împrumutat formatul mare care conține o tastatură numerică, taste săgeată întregi și o serie de taste pentru navigarea prin documente, pe care le-a adaptat la designul celorlalte taste.

Aidoma Magic Keyboard 2, noua tastatură numerică are o baterie reîncărcabilă cu autonomie de o lună și se încarcă printr-un port Lightning.

Pentru a folosi Magic Keyboard cu tastatură numerică, utilizatorii trebuie să aibă un Mac cu macOS 10.12.4 sau ulterior ori un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 10.3 sau o versiune ulterioară instalată. Asocierea se face prin meniul Bluetooth, atât pe Mac, cât și pe iOS.

Deocamdată nu se știe când va fi lansată noua tastatură și în România.

O versiune neagră a noii tastaturi wireless de la Apple va fi comercializată numai împreună cu noul iMac Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.