Cu doar trei zile rămase până la Worldwide Developers Conference 2017, firmele contractate de Apple au început să decoreze McEnery Convention Center – clădirea care va găzdui marele eveniment anual.

Uitându-ne la câteva dintre imaginile postate de localnici pe Twitter, Centrul de Convenție din San Jose este în momentul de față decorat cu o serie de bannere, steaguri și alte ilustrații care semnalează că acolo va avea loc WWDC 2017.

Create de artistul Geoff McFettridge, ilustrațiile ne prezintă o vedere de sus în jos a unor persoane în ținute colorate care întrerpind diferite acțiuni – aceeași imagine pe care am văzut-o încă din februarie, când Apple anunța data la care va avea loc WWDC 2017.

Deși în ultimii ani a organizat Worldwide Developers Conference numai în San Francisco (la Centrul Moscone), după o foarte lungă perioadă de pauză, Apple a decis ca anul acesta să reia organizarea conferinței în San Jose. Compania americană se așteaptă ca la evenimentul de anul acesta să participe în jur de 5.000 de dezvoltatori, care vor fi ajutați și îndrumați de câteva sute de ingineri Apple.

Conferința de deschidere a WWDC 2017 are loc luni, 5 iunie, în intervalul orar 20:00-22:00 (ora României). În cadrul așteptatului eveniment urmează să vedem prezentarea iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4, tvOS 11 și a câtorva produse noi – inclusiv difuzorul Siri și gamele 2017 de MacBook, MacBook Pro și iPad Pro.

Toate conferințele de la WWDC 2017 – inclusiv cea de deschidere – vor fi difuzate live de către Apple pe Apple TV și pe web (pentru iOS, macOS și Windows). Ca de obicei, vei găsi pe iTutorial.ro cele mai importante anunțuri de la WWDC și detalii multe despre viitorul iOS, macOS și celelalte produse și servicii actualizate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.