The Robot Factory este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple TV

0
518

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – The Robot Factory – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Păstrând tema unuia dintre anunțurile făcute acum de către AppleThe Robot Factory este, după cum ne sugerează și numele, un joc cu și despre roboți. Conceput pentru copiii cu vârsta de peste 6 anișori, jocul gratuit al acestei săptămâni permite crearea, testarea, colecționarea și interacționarea cu roboți.

The Robot Factory pune la dispoziția utilizatorilor 100 de piese din care pot alege câteva pe care să le combine și să creeze robotul mult visat – robot pisică, robot samurai, robot vrăjitor, robot dansator; pe scurt, orice robot ți-ar putea trece prin cap. Odată creat, robotul trebuie testat pentru a vedea dacă poate merge, alerga, sări și zbura – în cadrul testelor se pot modifica anumite părți componente ale roboților, astfel încât să dobândească abilitățile dorite. După ce s-a ajuns la rezultatul așteptat, robotul poate fi vopsit într-una dintre cele nouă scheme de culoare și poate produce sunetele dorite de tine (jocul permite înregistrarea sunetelor pe care roboții să le producă). Când ai terminat ajustările la robotul tău, îl poți adăuga în colecția personală pe care o vei putea supraveghea zi și noapte.

Pe lângă numeroasele opțiuni în ceea ce privește crearea, testarea și colectarea de roboți, The Robot Factory se mai laudă cu un design prietenos și intuitiv, un sistem bazat pe utilizatori multipli (care permite crearea de colecții cu roboți separate pentru fiecare utilizator care folosește aplicația), un pachet cu abțibilduri pentru aplicația Mesaje din iOS 10, cu optimizări făcute pentru a funcționa pe Apple TV 4 și cu lipsa de reclame și achiziții suplimentare.

The Robot Factory poate fi descărcat de pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și Apple TV, fiind însă compatibil numai cu acelea care au instalat iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Jocul Săptămânii a fost tradus până și în limba română, și are dimensiunea de 292MB.

  • The Robot Factory pentru iPhone, iPad și Apple TV – Gratis (redus de la 19,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 9 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.