Apple va transmite LIVE prima conferință din cadrul WWDC 2017. Iată dispozitivele de pe care vei putea urmări transmisiunea

0
1752

O nouă pagină de eveniment publicată joi seară de Apple ne confirmă că mult-așteptatul eveniment media de la începutul lunii viitoare va fi transmis în direct pe site-ul companiei americane și pe Apple TV.

Conferința care va avea loc luni, 5 iunie, la Centrul pentru Convenție McEnery din San Jose va putea fi deci urmărită în direct nu numai de către participanții la WWDC și dezvoltatorii înregistrați pe portalul Apple, ci și de către toți utilizatorii care sunt curioși să vadă ce noutăți vor aduce viitoarele versiuni majore ale sistemelor de operare, precum și noile dispozitive ce urmează a fi prezentate.

IATĂ DE PE CE DISPOZITIVE VEI PUTEA URMĂRI LIVE conferința de deschidere a WWDC 2017

Transmisiunea în direct a evenimentului va începe pe 5 iunie la ora României 20:00. Și cum evenimentul este transmis grație tehnologiei Apple HTTP Live Streaming, el nu va putea fi urmărit decât din aplicația Safari de pe orice iPhone, iPad sau/și iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior, din versiunea 6.0.5, sau ulterioară, a Safari pentru Mac (OS X 10.8.5 sau mai nou fiind deci necesar), precum și din browserul Edge de pe orice PC cu Windows 10 și de pe Apple TV, începând cu generația a 2-a (și versiunea firmware 6.2) și terminând cu generația a 4-a (și tvOS 9).

Pagina de unde vei putea urmări conferința live – de pe unul dintre computerele sau dispozitivele iOS compatibile – este: https://www.apple.com/apple-events/june-2017/. În cazul utilizatorilor de Apple TV, aceștia trebuie să aștepte până când Apple va adăuga automat canalul ce permite urmărirea evenimentului (el va fi disponibil pe toate modelele).

Pentru cei mai uituci dintre noi, Apple a creat un eveniment pentru calendar pe care îl poți salva acum pentru ca luni, 5 iunie, să primești un memento. Ori, dacă vrei să salvezi acest eveniment în calendarul tău, accesează acest link direct, iar peste aproximativ o săptămână vei fi atenționat cu câteva minute înainte de începerea conferinței – evenimentul pentru Calendar de la Apple include și o legătură către transmisiunea live.

Conferința Apple de pe 5 iunie va avea în centru iOS 11, tvOS 10.11, watchOS 4 și macOS 10.13, însă, spre deosebire de anii anteriori, nu excludem nici posibilitatea de a vedea câteva produse noi (cum ar fi un dispozitiv Siri inteligent pentru acasă, gama 2017 de iPad Pro și câteva noi modele de MacBook).

Dezvoltatorii înregistrați pe Apple Developer Center trebuie să mai știe că, pe lângă evenimentul principal, Apple va transmite live toate celelalte conferințe din cadrul WWDC 2017, oferind, de asemenea, și posibilitatea de a le vedea în reluare prin aplicația WWDC pentru iOS și Apple TV, precum și de pe web.

Dacă nu ai vreme de transmisiuni liuve, trebuie să știi că, la fel ca și în anii precedenți, iTutorial.ro îți va aduce cele mai importante informații de la WWDC începând chiar de luni, 5 iunie, ora 20:00 (ora României).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.