Aplicațiile iMovie și Final Cut Pro X au fost actualizate de către Apple; iată ce noutăți aduc

0
276

Sfârșitul acesta de săptămână le aduce utilizatorilor de Mac actualizări pentru ambele aplicații de editare video oferite de către Apple. iMovie și Final Cut Pro X sunt disponibile, deci, în versiuni mai noi, care deși nu introduc cine știe ce caracteristici noi, vin cu numeroase corecturi de erori.

Începând cu iMovie, trebuie să vă spunem că versiunea 10.1.6 a acestei aplicații adresează două probleme destul de enervante întâlnite în build-urile precedente. Potrivit Apple, această actualizare:

  • Îmbunătățește stabilitatea la încărcarea bibliotecilor create în versiuni anterioare de iMovie.
  • Adresează o erore care putea reduce volumul clipurilor după tranziții.

Actualizarea la noua versiune de iMovie este gratuită și poate fi efectuată de către toți utilizatorii de Mac cu OS X 10.11.2 sau ulterior prin App Store > Actualizări.

Trecând la varianta „profi” a iMovie – Final Cut Pro x -, versiunea 10.3.4 a acestei aplicații vine, de asemenea, cu o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Potrivit companiei Apple, Final Cut Pro 10.3.4:

  • Rezolvă o problemă de stabilitate apărută la folosirea scurtăturilor de tastatură pentru a tăia Acțiuni Secundare.
  • Corectează o eroare din cauza căreia anumite operațiuni de editare puteau crea o intrare audio progresivă suplimentară.
  • Corectează o eroare din cauza căreia caseta de dialog pentru Partajare putea afișa incorect o atenționare de codificare.

Actualizarea la versiunea 10.3.4 a Final Cut Pro poate fi efectuată gratuit de către utilizatorii existenți care folosesc un Mac pe care au instalat măcar OS X 10.11.4. Pentru a efectua actualizarea va trebui să accesați App Store > Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.