Apple a lansat actualizarea firmware 3.7.2 pentru AirPods

0
281

Apple a lansat în cursul zilei de miercuri, în deplină liniște, cea de-a doua actualizare de firmware pentru AirPods. Descoperită de un utilizator de pe Reddit, actualizarea modifică numărul de versiune firmware al căștilor wireless de la 3.5.1 la 3.7.2.

Momentan nu se știe cu exactitate ce a introdus Apple prin actualizarea firmware 3.7.2 adusă căștilor AirPods, ea fiind lansată tacit și neînsoțită de notițe de lansare. Cu toate acestea, se bănuiește că actualizarea ar putea să adreseze probleme raportate de utilizatori și să îmbunătățească performanțele căștilor.

Actualizarea la versiunea 3.7.2 a firmware-ului AirPods se realizează automat atunci când căștile sunt introduse în etuiul lor, iar acesta din urmă este conectat la unul dintre dispozitivele iOS sau macOS ale proprietarului.

Dacă ai o pereche de căști AirPods, atunci asigură-te că sunt îndeplinite cele două condiții de mai sus, apoi verifică dacă actualizarea a fost realizată în Configurări > General > Informații > AirPods.

Ultima actualizare de firmware pentru AirPods a fost sesizată de utilizatori pe 1 februarie 2017.

Lansate cu întârziere, căștile AirPods sunt disponibile în România din ianuarie, însă stocurile continuă să fie restrânse.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.