Un prim toc pentru iPhone 8 ne confirmă principalele elemente de noutate

0
1049

KK Sneak Leaks a postat recent o imagine pe contul de Twitter în care ne prezintă unul dintre primele tocuri de protecție realizate de un producător terț pentru mult-așteptatul iPhone 8.

Tocul transparent are câteva dintre elementele pe care le-am văzut la schițele și prototipurile iPhone 8 apărute în ultimele săptămâni. Unul dintre acestea este cu siguranță decupajul din zona superioară stângă, care confirmă încă o dată acele informații cum că iPhone 8 va avea obiectivele camerei iSight Duo poziționate unul sub celălalt (pe verticală) și nu unul în dreptul celuilalt (pe orizontală; ca la iPhone 7 Plus).

Un alt element distinctiv pe care îl remarcăm în imaginea de mai jos este ieșitura mare pentru butonul de adormire/trezire, ea confirmându-ne că unul dintre cele mai folosite butoane ale viitorului model de iPhone va avea dimensiuni mai mari comparativ cu butoanele de adormire/trezire de pe iPhone-urile precedente.

În rest, tocul are aceleași elemente pe care le regăsim și la tocurile pentru iPhone 7/7 Plus, spre exemplu. Aici includem grilajele simetrice pentru difuzor/difuzoare, decupaje pentru conectorul Lightning și comutatorul Mod Silențios și ieșiturile pentru butoanele de Volum în formă de pilulă.

Interesant sau nu, de pe acest toc lipsește un decupaj pentru un eventual senzor de amprentă, sugerându-ni-se astfel că iPhone 8 fie va avea senzorul în față (așa cum este normal), fie nu va avea deloc Touch ID (puțin probabil). Vă reamintim că toată vâlva din jurul Touch ID a început după ce mai mulți analiști au afirmat că Apple ar putea să nu reușească să integreze senzorul în ecranul OLED al viitorului iPhone, apariția schițelor cu iPhone-ul cu carcasă din aluminiu și Touch ID încorporat nefăcând nimic altceva decât să pună paie pe foc.

În general, tocurile de la terți producători au indicat până acum, cu mult timp înaintea lansării, designul viitoarelor modele de iPhone. Anul acesta suntem puțin mai rezervați în a trage concluzii cu privire la designul iPhone 8, în condițiile în care nu excludem nici acum posibilitatea ca designul pe care se bazează tocul și prototipurile apărute pe Internet să aparțină unui prototip la care Apple a renunțat; să nu uităm totuși că Apple a testat mai multe prototipuri de iPhone 8 și este încă un mister alegerea făcută.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.