Apple extinde la trei ani garanția bateriei Apple Watch generația 1

0
943

Apple și-a anunțat recent angajații din magazine și Furnizorii de Service Autorizat că extinde la trei ani acoperirea service pentru toate modelele de Apple Watch din prima generație care întâmpină probleme cu bateria.

În anunțul oficial obținut de 9to5Mac se arată că acoperirea service a fost extinsă numai pentru acele modele de Apple Watch din prima generație ale căror baterii s-au umflat.

Apple a extins acoperirea Service pentru modelele eligibile de Apple Watch (prima generație) cu o baterie umflată la trei ani de la data cumpărării. Dispozitivele eligibile vor fi acoperite cu doi ani peste Garanția Limitată de 1 an.

Așadar, fie că au cumpărat sau nu un pachet de extindere a garanției, toți utilizatorii care posedă un Apple Watch (generația 1 / Series 0), cu bateria umflată, vor beneficia de înlocuirea gratuită a bateriei ceasului lor, cu condiția să nu fi trecut trei ani de la data cumpărării dispozitivului.

Până la ora actuală, Apple nu a făcut un anunț public referitor la extinderea garanției pentru bateria Apple Watch Series 0, așa că nu se știe cu exactitate dacă utilizatorii care au plătit pentru înlocuirea bateriilor ceasurilor lor vor primi sau nu banii înapoi din partea companiei americane.

Programul acesta de extindere a garanției bateriei Apple Watch vine după mai multe reclamații ale unor utilizatori nemulțumiți de faptul că bateriile ceasurilor lor s-au umflat din senin. Cel mai adesea, utilizatorii observă că bateria s-a umflat în momentul în care aceasta desprinde ecranul ceasului.

Prima generație de Apple Watch a fost comercializată de Apple de pe 24 aprilie 2015 și până la sfârșitul lui septembrie 2016.

Or, în cazul în care ai un Apple Watch generația 1 ar fi recomandat să mergi cu el în cel mai apropriat service autorizat Apple pentru a verifica dacă are sau nu probleme cu bateria.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.