Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 30

0
142

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 30.

Previzualizare Tehnologie Safari 30 include mai multe îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru CSS, API Web, JavaScript, Inspector Web, WebDriver, randare, Accesibilitate, Media și nu numai. Întreaga listă cu noutăți este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Previzualizare Tehnologie Safari 30 are numărul de build WebKit 12604.1.22 și numărul de versiune Safari 10.2. Așadar, numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 30 este mai nou decât cel al versiunii 29 de acum două săptămâni (12604.1.19.0.1).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 11.11.4 sau ulterior. Descărcarea browserului este posibilă de aici, atât pentru dispozitivele cu OS X El Capitan, cât și pentru cele cu macOS 10.12 Sierra.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.