Apple a anunțat astăzi extinderea disponibilității Apple Pay în Italia. lo Stivale devine astfel cea de-a șaptea țară din Europa în care se poate folosi serviciul de plăți pentru mobil și web al Apple.

Potrivit versiunii italiene a site-ului web Apple, toate cardurile Visa și MasterCard emise de Boon, Carrefour și UniCredit pot fi folosite în Italia pentru a face plăți rapid și simplu în magazinele online sau fizice, via Apple Pay.

Printre retailerii care acceptă Apple Pay în Italia se numără Auchan, Autogrill, Eataly, LaGardenia, H&M, Leroy Merlin, Limoni, OVS, Simply Market, Unieuro (și nu numai). Întreaga listă (actualizată) cu retailerii parteneri Apple Pay în Italia este disponibilă aici.

Apple Pay poate fi folosit în magazine de pe toate dispozitivele începând cu iPhone 6 / 6 Plus, dar și pe dispozitivele iPhone 5, 5c și 5s (cu iOS 8.2 sau ulterior), care sunt asociate unui Apple Watch. Online și în aplicațiile selectate, serviciul de plăți poate fi folosit nu doar pe modelele de iPhone mai sus menționate, ci și de pe iPad (Air 2, Pro și generația a 5-a) și chiar Mac (începând cu macOS 10.12 Sierra). Configurarea Apple Pay se face din aplicația Wallet (pe iPhone), din Configurări (pe iPad) sau din Preferințe sistem (pe Mac).

Pe lângă Italia, Apple Pay mai este disponibil în Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, China, Australia, Canada, Elveția, Franța, Hong Kong, Rusia, Singapore, Japonia, Noua Zeelandă și Spania. În plus, serviciul urmează să fie disponibil cât de curând și în Belgia, Germania, Taiwan și Coreea de Sud.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.