Chiar dacă de abia este luna mai, vara pare mai aproape ca niciodată, iar lumea începe să se adapteze temperaturilor în creștere cu ajutorul unor ținute adecvate. Iar dacă ești o persoană care vrea neapărat să fie pregătită pentru sezonul cald din toate punctele de vedere, vei vrea neapărat ca și iPhone-ul să se adapteze stilului tău.

Plecând de la această idee, am căutat câteva dintre cele mai interesante huse de vară pentru telefonul tău, care vor complementa perfect orice ținută in lunile următoare!

Fără alte detalii, haideți să vedem ce propuneri avem pentru voi astăzi:

Huse de vară de la Mr.Case

1

Husă Geometric

Dacă ești adeptul unui design abstract, atunci cu siguranță vei îndrăgi această husă de vară pentru iPhone până la ultimul detaliu. Disponibile pentru toate modelele, începând cu iPhone 4 și iPhone 4s și terminând cu cele mai recente modele ale producătorului american, iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Multitudinea de culori face această husă perfectă pentru vară. Asta ca să nu mai spunem că poate fi ușor asortată cu orice ținută colorată (și nu numai).

Construită din materiale de calitate, husa va proteja iPhone-ul de zgârieturi și murdărie. De asemenea, în cazul în care prețiosul telefon este scăpat pe jos, husa va absorbi o parte din impact, reușind sa îl mențină intact.

Mai multe detalii aici.

2

Husă Geometric 2

În continuare, avem o husă de vară pentru iPhone cu un model similar celui anterior. Similar în sensul că este la fel de vesel și colorat, perfect pentru o zi călduroasă de vară!

Altfel, carcasa vine cu niște culori pastelate, la fel de ușor de asortat la multe ținute. Și, dacă ne este permisă o recomandare, această ar fi o carcasă perfectă pentru o doamnă sau o domnișoară, mereu atentă la detalii!

Confecționată din aceleași material rezistente, husa va avea grijă ca iPhone-ul tau să arate ca nou mai mult timp! Și, desigur, va ține zgârieturile acelea urâte, pe care toți le urâm, la distanță!

Mai multe detalii aici.

3

Husă Box of Crayons

Nu în ultimul rând, vă prezentăm o husă de vară pentru iPhone care cu siguranță va ieși în evidență foarte ușor, nu doar datorită modelului colorat, cât și mesajul inscripționat pe aceasta; „Life is about using the whole box of crayons”. Hei, toată lumea apreciază un citat bun! Vă lăsăm pe voi să descoperiți adevăratul mesaj de aici :-).

Facută dintr-un plastic dur, la fel ca și celelalte modele din scurta noastră listă, este disponibil pentru o gamă largă de iPhone-uri, începând cu modelele 4 și 4s și încheind cu 7 și 7 Plus.

Mai multe detalii aici.

Iar cu Box of Crayons se încheie lista noastră cu huse de vară pentru iPhone! Speram ca v-au placut modelele recomandate de noi și, de ce nu, să le vedem protejând cât mai multe telefoane în sezonul ce urmează!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.