Apple va anunța în curând gama 2017 de MacBook, MacBook Pro și poate chiar MacBook Air

0
548

Apple intenționează să anunțe noua gamă de laptopuri la începutul lunii viitoare, în cadrul Worldwide Developers Conference, informează Bloomberg. Astfel, s-ar putea ca evenimentul media de luni, 5 iunie să ne aducă și prezentarea a noi versiuni de MacBook și MacBook Pro, precum și o actualizare pentru MacBook Air – cel mai ieftin notebook al companiei californiene.

Introdusă în octombrie 2016, actuala generație de MacBook Pro urmează să primească un procesor Intel Kaby Lake mai rapid decât procesoarele Intel Skylake folosite în versiunile curente. De asemenea, se știe că Apple a lucrat la un cip ARM propriu care să poată gestiona activitățile cu consum energetic mic în MacBook Pro, însă nu este foarte clar dacă acesta a fost finalizat pentru a fi introdus în versiunile ce urmează a fi prezentate la începutul lunii viitoare.

În rest, Bloomberg informează că noile versiuni de MacBook Pro vor arăta la fel ca și actualele, actualizarea 2017 fiind deci concentrată pe componentele interne ale lor și nu pe design.

Aidoma gamei Pro, MacBook 2017 va veni cu un procesor nou (probabil tot din familia Intel Kaby Lake), precum și, poate, cu alte mici schimbări „sub capotă.”

Surprinzător sau nu, se pare că Apple nu a uitat nici de al treilea model din gama de laptopuri – MacBook Air. Deși nu l-a mai actualizat din martie 2015, fiind în prezent eclipsat atât de MacBook, cât și de MacBook Pro (care sunt nu doar mai portabile, ci și mai performante), MacBook Air ar putea fi actualizat la WWDC, conform Bloomberg. Se pare că Apple ia în calcul lansarea unei versiuni cu procesor nou care să permită comercializarea popularului „Air” pentru încă, câțiva ani. De ce? Datorită vânzărilor care continuă să fie surprinzător de bune la acest model.

Așadar, dacă sursele citate de Bloomberg au dreptate, atunci ar trebui să ne așteptăm ca Apple să anunțe noua gamă de notebook-uri în cadrul conferinței de luni, 5 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României). Pe lângă actualizările majore aduse sistemelor de operare, conferința de la începutul lunii viitoare ar urma să mai aducă și prezentarea unui nou difuzor cu Siri și a mult-așteptatului iPad Pro cu afișaj de 10,5 inchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.