Instagram copiază și mai multe funcționalități din Snapchat în cea mai recentă actualizare

0
288

Aplicația Instagram pentru iPhone a primit la începutul acestei săptămâni o actualizare care se pare că le aduce utilizatorilor și mai multe funcționalități disponibile până acum în Snapchat. Potrivit companiei dezvoltatoare, Instagram 10.21 introduce acum filtre faciale, un abțibild pentru hashtag ce poate fi personalizat, o opțiune de dat înapoi clipurile video și o pensulă de ștergere.

Aidoma filtrelor faciale disponibile de multă vreme în Snapchat, filtrele faciale din Instagram folosesc realitatea augmentată pentru a pune ochelari, urechi de iepuraș, coronițe și numeroase alte obiecte peste fețele utilizatorilor. În prezent, Instagram dispune de 8 filtre faciale pe care utilizatorii le vor putea accesa cu ușurință atingând noua pictogramă față zâmbitoare din partea dreaptă jos a ecranului de înregistrare foto.

Trecând mai departe, Instagram are acum și un abțibild pentru hashtag care poate fi personalizat de fiecare după bunul plac. Accesibil din meniul abțibilduri (colțul din stânga sus al ecranului), noul sticker hashtag poate fi aplicat oriunde pe imagini, poate fi redimensionat și, spre deosebire de celelalte abțibilduri, include un link către toate postările de pe Instagram care îl conțin.

În fine, Instagram mai are, după cum vă spuneam și mai sus, o nouă opțiune „Dă înapoi,” care va face ca videoclipurile înregistrate de utilizatori să fie redate în sens invers, precum și o pensulă de ștergere care poate elimina anumite părți din desenele sau culorile aplicate peste imagini, ajutând astfel la crearea unor stiluri inedite.

Pentru a beneficia de noile funcționalități Instagram furate de la Snapchat tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Actualizări și să descărcați pe iPhone cea mai nouă versiune a aplicației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.