Precomenzile pentru iPhone 8 ar putea începe în septembrie, chiar dacă livrările vor întârzia

1
905
Sursa foto Concept Daniel Csonth

Noile iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8 urmează să fie disponibile la precomandă încă din septembrie. Cu toate acestea, modelul din urmă va fi livrat abia „câteva săptămâni mai târziu.”

Informația vine de la un „contact” al analistului Brian White, care „urmărește cu sârguință informațiile din lanțul de furnizori” încercând să afle cât mai multe lucruri despre iPhone-ul „premium” pe care Apple îl va lansa anul acesta. Potrivit notei de cercetare a analistului:

Contactul nostru crede cu tărie că iPhone 8 de 5,8 inchi va fi amânat câteva săptămâni din cauza problemelor cu tehnologia de detectare 3D, dar totuși [n.r. va fi lansat] în timp pentru Sărbătorile din decembrie. Aceasta nu este prima dată când auzim despre o posibilă amânare a noului iPhone; totuși, contactul nostru a fost atât de convins de amânare încât noi luăm această informație mult mai în serios. Întrucât suntem doar în aprilie, această situație s-ar putea îmbunătăți. În fond, contactul nostru crede că, clienții vor putea să precomande noul iPhone 8 de 5,8 inchi împreună cu noile iPhone-uri de 4,7 inchi și 5,5 inchi în septembrie; cu toate acestea, iPhone 8 de 5,8 inchi nu va putea fi livrat decât cu câteva săptămâni mai târziu.

Spusele lui White sunt confirmate de o notă de cercetare recentă a analiștilor de la Barclays. Potrivit acestora din urmă, primul model de iPhone cu ecran OLED va fi lansat în luna septembrie, chiar dacă el nu va fi disponibil în stocurile magazinelor decât spre sfârșitul trimestrului patru.

În trecut s-a mai sugerat că iPhone 8 nu va fi lansat decât în octombrie sau noiembrie.

Așadar, cele mai multe informații de până acum ne sugerează că iPhone 8 nu va fi disponibil imediat după prezentarea din septembrie, iar noi nu excludem posibilitatea ca situația cu iPhone 7 Plus pe negru diamant să se întâlnească din nou și anul acesta. Desigur, lucrurile se mai pot schimba până în toamnă, așa că ne putem aștepta la multe alte estimări ale lansării noii game iPhone.

1 COMENTARIU

  1. De la 3GS pana in prezent am avut doar Iphone,sa fim sinceri cred ca erau cele mai bune telefoane si cele mai performante cand a aparut Iphone 4 eram fascinat. Dar din 2014 nu am mai fost miscat deloc de noile modele,eram obisnuit,adica urma sa stiu ce vine ecran mai mare si camera mai buna….cam atat ca de cand a murit „autoru” nu mai stiau ce sa faca,ziceai ca sunt orbi,luna asta a aparut S8 si sincer sa va zic mi frica sa trec pe Android ca sincer nici nu stiu sa umblu pe el da na… zic sa incerc si spun cu mana pe inima ,merge mai bine ca Iphonu. Si cand ma gadesc ca l-am laudat in ultimi ani ca si cum ar fi ceva ce nici un brand nu poate face, cum ziceam,dar na…”csf nai csf” sper ca Iphone sa se gandeasca ca pierde destul de mult ca nu vine decat cu 2 camere si rezistent la apa. Asta facea samsung la S5 doar ca nu mergea repede ca Iphonu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.