Apple Park, cel de-al doilea campus Apple din Cupertino, California, urmează să fie inaugurat luna aceasta. Și chiar dacă nu va fi finalizat decât parțial, firmele contractate de către Apple încearcă din greu să termine lăcrările de construcție și amenajare și la cele câteva clădiri care vor fi deschise pentru angajați.

Curios să vadă cum mai stau lucrurile pe campusul Apple, pilotul de dronă Duncan Sinfield a publicat săptămâna aceasta pe canalul său de YouTube o nouă filmare cu Apple Park, în care a inclus și câteva capturi splendide cu campusul pe timp de noapte. După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, seara, clădirea în formă de navetă spațială de pe noul campus rămâne iluminată, arătând de-a dreptul impresionant.

Secvențele înregistrate pe timp de noapte pot fi zărite spre sfârșitul clipului video, care ne mai arată, printre altele, și parcările supraterane finalizate, procesul de plantare a celor câteva sute de arbori, ultimele retușuri la clădirea inelară și mobila din interior care este în plin proces de asamblare.

Deși o parte dintre angajații companiei Apple vor începe să lucreze în Apple Park la un moment dat în decursul acestei luni, construcția clădirilor auxiliare și amenajarea grădinii va continua și în vară, urmând ca în toamnă să fie finalizat în proporție de 100%.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.