Apple a anunțat astăzi pe Twitter introducerea unei noi caracteristici în Apple Music. Intitulată „Up Next / Urmează,” aceasta promovează „Următoarea Generație a Muzicii” prin prezentarea lunară de noi artiști.

Pentru luna în curs, Apple a decis să îl promoveze pe rapperul 6LACK, care a lansat recent un album nou intitulat FREE 6LACK. Astfel, compania americană a inclus în noul Up Next o scurtă prezentare a lui 6LACK, un documentar care ne prezintă debutul carierei sale, noul album, un concert live, un interviu acordat de artist lui Zane Lowe și câteva liste de redare Apple Music în care este inclusă și muzica rapperului.

Atât Zane Lowe de la Beats 1, cât și 6LACK vor fi prezenți în ediția de astăzi a Late Late Show cu James Corden, urmând a vorbi cel mai probabil despre noul proiect al Apple și despre realizările artistice ale lui 6LACK.

Apple a mai promovat în trecut, printr-o manieră oarecum similară, albume noi lansate de artiști mari în exclusivitate pe Apple Music, însă Up Next îi oferă companiei americane o modalitate noută de a scoate la lumină și promova artiști mai puțin cunoscuți publicului.

Secțiunea Up Next poate fi accesată pe Apple Music urmând acest link (da, chiar și dacă ai un abonament în România).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.