Apple va continua să includă un adaptor Lightining la jack de 3,5mm în cutiile celor trei modele de iPhone pe care urmează să le lanseze anul acesta, conform lui Blayne Curtis de la Barclays.

Credem că [n.r. adaptorul Lightning la jack de 3,5mm] va rămâne anul acesta dar va dispărea la un moment dat; poate odată cu modelul 2018.

Cirrus Logic va rămâne, în opinia lui Curtis, principalul beneficiar din lanțul de furnizori al Apple, întrucât va furniza o bună parte dintre componentele audio foarte mici care se găsesc în interiorul adaptorului.

Informațiile venite de la analistul Barclays contrazic un articol apărut la începutul anului pe blogul japonez Mac Otakara în care scria că Apple nu va mai include un adaptor Lightning la jack în cutiile iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8.

În acest context, vă reamintim că decizia Apple de a elimina jackul de căști din iPhone 7 și iPhone 7 Plus a fost una extrem de controversată, motiv pentru care dacă ar renunța să le mai ofere utilizatorilor, gratuit, adaptoarele jack la Lightning, ar putea să își atragă critici și mai grele.

Și dacă va fi inclus în cutia generației 2017 de iPhone și dacă nu va fi inclus, adaptorul Apple Lightning la jack de 3,5mm va fi, cel mai probabil, comercializat în continuare și separat de compania americană. În prezent, acesta este unul dintre cele mai ieftine accesorii originale Apple, costând, în magazinele partenere, 47,99 lei.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.