Apple și Nike au lansat Apple Watch NikeLab cu o nouă curea

0
654

Nike a anunțat joi că a făcut echipă cu Apple pentru a crea o nouă versiune de Apple Watch Nike+, formată dintr-un Apple Watch Series 2 cu carcasă din aluminiu (culoarea gri stelar) și o curea Nike negru cu crem.

Denumit „Apple Watch NikeLab,” noul dispozitiv este disponibil în ediție limitată, fiind considerat însoțitorul suprem pentru cei care iubesc să alerge și să fie șic.

Ediția limitată, cu ținută neutră, Apple Watch NikeLab menține caracteristicile iubite ale predecesorilor: integrarea profundă cu aplicația Nike+ Run Club, comenzile Siri exclusive, GPS, un afișaj de două ori mai luminos și o rezistență la apă de 50 metri, toate fiind posibile mulțumită unui procesor dual-core și watchOS 3.

Apple Watch NikeLab va fi disponibil începând cu data de 27 aprilie pe Nike.com, în magazinele NikeLab și la magazinul departamental Isetan din Tokyo. Din păcate, acesta nu va fi vândut nici în magazinele Apple de sine stătătoare, nici în magazinul online al Apple și nici la partenerii autorizați ai companiei din Cupertino.

Prețul Apple Watch NikeLab va fi, cel mai probabil, același ca și cel al tuturor celorlalte versiuni de Apple Watch Nike+ – 419€ (38mm); 449€ (42mm).

Roadele primului parteneriat încheiat între Apple și Nike pentru Apple Watch s-au văzut în septembrie 2016, odată cu lansarea Apple Watch Nike+. Acesta este practic un Apple Watch Series 2 obișnuit însoțit de curele și caracteristici software gândite de Apple și producătorul de articole sportive.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.