Cu numai două zile înainte de Ziua Pământului, Apple a trimis utilizatorilor de Apple Watch din lumea întreagă o nouă Provocare de Activitate.

Mai precis, compania americană îi provoacă pe toți posesorii de Apple Watch să finalizeze un exercițiu fizic de 30 de minute, în aer liber, chiar de Ziua Pământului, care cade sâmbătă, pe 22 aprilie. Realizând provocarea, utilizatorii de Apple Watch vor primi un premiu special de Ziua Pământului, precum și o serie de abțibilduri exclusive pe care le vor putea trimite în aplicația Mesaje.

Ieșiți la aer și sărbătoriți Ziua Pîmântului pe 22 aprilie pentru a câștiga acest premiu. Optați pentru un exercițiu de mers, alergare, pedalare, mișcare în scaunul cu rotile sau înot de cel puțin 30 de minute în aplicația Exerciții sau în orice aplicație terță care înregistrează aceste date în aplicația Sănătate. În plus, veți obține abțibilduri speciale pentru aplicația Mesaje.

Aceasta e cea de-a treia provocare publică lansată de Apple pentru utilizatorii de Apple Watch de la lansarea ceasului din primăvara anului 2015. Prima dintre ele a avut loc cu ocazia Zilei Recunoștinței, iar cea de-a doua (/prima care s-a desfășurat global) a avut loc de Anul Nou, când Apple a încurajat toți utilizatorii să închidă toate cele trei inelele de activitate timp de șapte zile, în luna ianuarie.

Cu ocazia Zilei Pământului de anul acesta, Apple a mai anunțat, până acum, că va schimba garderoba angajaților din magazinele sale, a publicat raportul de responsabilitate pe 2017 cu un obiectiv îndrăzneț și a încărcat pe YouTube patru videoclipuri comice.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.