Aplicația MyBRD Mobile pentru iPhone și iPad a fost actualizată la versiunea 2.7.16

0
869

MyBRD Mobile, aplicația pentru iPhone, iPad și iPod touch oferită de instituția bancară BRD Groupe Societe Generale tuturor clienților săi persoane fizice sau juridice, pentru a accesa în deplină siguranță și în timp real conturile, operațiunile bancare și multe alte informații utile, a fost actualizată joi dimineață la versiunea 2.7.16.

Potrivit dezvoltatorilor, noua versiune a MyBRD Mobile vine acum cu opțiunea de a înrola noi dispozitive mobile, dacă dorești să accesezi din și mai multe locuri conturile tale. Mai mult decât atât, MyBRD Mobile pentru iPhone și iPad le permite de acum utilizatorilor să își consulte conturile deschise pentru Fonduri de investiții.

În fine, la fel ca și actualizările anterioare, versiunea 2.7.16 a MyBRD Mobile mai aduce îmbunătățiri și corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor.

Actualizarea la versiunea 2.7.16 a aplicației MyBRD Mobile poate fi realizată de pe toate dispozitivele iPhone și iPad care au instalat măcar iOS 5.1.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.