Aplicația Waze pentru iPhone și iPad te va ajuta atunci când rămâi în pană

0
464

După actualizarea majoră de luna trecută, aplicația de navigare și trafic Waze a primit la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare care va veni în sprijinul utilizatorilor de iPhone și iPad.

Potrivit companiei dezvoltatoare, versiunea 4.28 a Waze le oferă utilizatorilor posibilitatea de a solicita ajutorul celorlalți participanți la trafic ori de câte ori au rămas cu mașina în drum din cauză că s-a stricat ori că a făcut pană.

Pentru a cere ajutorul va trebui să accesezi meniul Trimite un raport și să selectezi Roadside help (Ajutor pe marginea drumului) > Request (Solicită). De îndată ce ai atins butonul Request, localizarea ta va fi marcată corespunzător pe hartă, astfel că toți utilizatorii o vor putea vedea, iar tu s-ar putea să primești ajutorul de care ai cea mai mare nevoie la momentul respectiv.

Trecând mai departe, Waze 4.28 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea dacă afacerea către care doresc să navigheze este deschisă sau închisă pentru a evita surprizele neplăcute.

În fine, cea mai nouă versiune a Waze vine și cu câteva mici corecturi și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Pentru a actualiza aplicația Waze la versiunea 4.28 va trebui să accesezi App Store > Actualizări de pe un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.