Aplicația Waze pentru iPhone și iPad te va ajuta atunci când rămâi în pană

0
493

După actualizarea majoră de luna trecută, aplicația de navigare și trafic Waze a primit la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare care va veni în sprijinul utilizatorilor de iPhone și iPad.

Potrivit companiei dezvoltatoare, versiunea 4.28 a Waze le oferă utilizatorilor posibilitatea de a solicita ajutorul celorlalți participanți la trafic ori de câte ori au rămas cu mașina în drum din cauză că s-a stricat ori că a făcut pană.

Pentru a cere ajutorul va trebui să accesezi meniul Trimite un raport și să selectezi Roadside help (Ajutor pe marginea drumului) > Request (Solicită). De îndată ce ai atins butonul Request, localizarea ta va fi marcată corespunzător pe hartă, astfel că toți utilizatorii o vor putea vedea, iar tu s-ar putea să primești ajutorul de care ai cea mai mare nevoie la momentul respectiv.

Trecând mai departe, Waze 4.28 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea dacă afacerea către care doresc să navigheze este deschisă sau închisă pentru a evita surprizele neplăcute.

În fine, cea mai nouă versiune a Waze vine și cu câteva mici corecturi și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Pentru a actualiza aplicația Waze la versiunea 4.28 va trebui să accesezi App Store > Actualizări de pe un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.