Lansarea unui iPhone 8 cu ecran ușor curbat este reconfirmată

0
892

Afișajul OLED de 5,8 inchi din muchie în muchie al iPhone 8 va fi în cea mai mare parte plat, dar va avea marginile din stânga și din dreapta ușor curbate după forma stratului de sticlă 2,5D care îl acoperă, potrivit unor surse care cunosc planurile Apple, citate de MacRumors.

În ultimele zile a apărut o adevărată avalanșă de zvonuri cu privire la ecranul iPhone 8, toate acestea indicându-ne că noul model de iPhone va avea un ecran plat, dar cu marginile curbate după sticla 2,5D care îl acoperă (și care va fi similară sticlei ce a acoperit toate modelele de iPhone de la iPhone 6 încoace). Or, nu putem spune decât că sursele celor de la MacRumors confirmă, dacă mai era nevoie de acest lucru, veridicitatea ultimelor zvonuri cu privire la ecranul iPhone 8.

Din păcate, acestea nu vin și cu alte detalii despre noul model de iPhone și/sau ecranul său, însă dacă aveți nevoie de detalii, vă amintim că ieri am aflat că, curbura ecranului iPhone 8 va fi mai mică decât cea a ecranului Samsung Galaxy S7 Edge. Mai mult decât atât, informațiile de ieri ne indicau că ecranul puțin curbat nu va aduce funcționalități speciale pe acest model de iPhone și, deci, că această mică, curbură va avea un rol pur estetic.

Mai demult ni s-a sugerat că iPhone 8 va avea un ecran curbat la modul în care este curbat și ecranul smartphoneurilor din gama „Edge” a Samsung, însă acest lucru a fost contrazis recent de foarte multe surse diferite. Majoritatea acestora au afirmat că sticla folosită de către Apple în noul model de iPhone va fi 2,5D (la fel ca și în modelele precedente) și nu 3D, cum este în cazum Samsung Galaxy S7 Edge, spre exemplu. Diferența dintre sticla 2D, 2,5D și 3D o puteți vedea mai în comparativul de mai jos.

Așadar, devine tot mai clar faptul că iPhone 8 va avea ecranul foarte ușor curbat pentru a se închega mai bine cu noul factor de formă. Separat de acest mic detaliu, în ultimele luni am mai aflat foarte multe lucruri cu privire la noul și revoluționarul model de iPhone pe care Apple îl pregătește și vă invit să accesați această pagină pentru a descoperi toate articolele pe tema „iPhone 8.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.