Lifeline: Whiteout este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple Watch

0
515

După anunțul Apple cu privire la noul record stabilit de magazinul de aplicații pentru iOS, sfârșitul acesta de săptămână ne aduce și prima actualizare a paginii cu recomandări de pe App Store (din 2017) și, implicit, prima Aplicație a Săptămânii din acest an. O aplicație care, la fel ca și cea de săptămâna trecută, face parte din categoria jocuri și pe care o vei putea descărca gratuit în următoarele șapte zile.

Creat de către 3 Minute Games în parteneriat cu Eipix Entertainment, cel mai bun joc din această săptămână se numește Lifeline: Whiteout și are o idee inedită. El ni-l prezintă pe personajul V. Adams care se trezește în pustietate, pe un tărâm complet înghețat, fără a avea nici cea mai mică idee cu privire la modul în care a ajuns acolo. Găsind o modalitate de a comunica, cu tine, acesta își pune toată speranța în ajutorul pe care tu poți să i-l oferi, așa că responsabilitatea ta va fi de a-l ajuta să supraviețuiască și să își găsească identitatea.

Acest joc are capacitatea de a-ți trimite diferite notificări de la prietenul tău virtual pe tot parcursul zilei, astfel încât tu vei fi informat mereu cu privire la starea lui și vei ști când trebuie să îi sari în ajutor. Deciziile luate de tine nu sunt așa simple întrucât ele vor schimba firul epic al jocului.

Lifeline: Whiteout este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și Apple Watch, și poate fi instalat pe toate dispozitivele care rulează iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 71,4MB.

  • Lifeline: Whiteout pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis (redus de la 1,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (13 ianuarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.