Apple dezvoltă „ceva foarte special” pentru Apple Music

0
473
De la dreapta spre stânga: Larry Jackson, Bozoma Saint John și Zane Lowe. Sursa imagine: Complex

Oficialii Apple Music Larry Jackson, Bozoma Saint John și Zane Lowe au oferit astăzi un interviu pentru Complex în cadrul căruia au discutat despre evoluția serviciului de streaming muzical al Apple din ultimele 18 luni și au oferit câteva indicii cu privire la modul în care va evolua Apple Music de acum înainte.

Potrivit celor trei, Apple Music a evoluat foarte mult și continuă încă să evolueze, Apple concentrându-și acum foarte mult atenția asupra culturii pop și extinderii către industria TV și a filmelor.

În fiecare zi ceva se schimbă sau se mișcă sau evoluează pentru oamenii care iubesc muzica și divertismentul. Cu toții lucrăm la asta și chiar dacă nu ai răspunsul, este în continuare un privilegiu să faci parte din conversație – Zane Lowe, prezentator la Beats 1.

Discutând despre industria muzicală, Bozoma Saint John a spus cum se așteaptă ca Apple Music să arate în următorii cinci sau 10 ani. Potrivit ei, Apple „dezvoltă ceva foarte special”:

Noi dezvoltăm ceva foarte special și nu ne dorim decât oamenii să îi acorde atenție. Viziunea mea este că în cinci ani o să vreau ca fiecare persoană de pe planetă să intre pe Apple Music. Consider cu adevărat că noi am creat ceva foarte, foarte special. Nu cred că oricine altcineva ar putea face asta. Aș striga de pe un vârf de munte până când toată lumea ar afla. Pot să adaug și acel lucru? (…) Sunt numeroase situațiile când am zbierat la Larry. Și chiar dacă el nu a zbierat înapoi, i-am simțit frustrarea.

Please enable Javascript to watch this video

Extinderea platformei la filme și seriale este confirmată oarecum de către cei trei, așa cum a fost confirmată zilele trecute și de cofondatorul Beats, Jimmy Iovine. În ultimele luni au apărut nenumărate informații potrivit cărora Apple se străduie din greu să introducă un prigram de televiziune în cadrul Apple Music, astfel încât să ofere o alternativă mult mai bună la servicii concurente precum Spotify și Pandora. În prezent, gigantul american lucrează la două emisiuni asociate cu Apple Music – un documentar numit „Vital Signs” al cărui vedetă va fi Dr. Dre, și o emisiune „Carpool Karaoke” realizată de gazda „Late Late Show” James Corden. Pe lângă acestea ar mai fi pregătite și alte emisiuni regizate și poate chiar unele filme.

Pentru mai multe detalii din interiorul Apple Music citiți interviul de pe Complex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.