Apple a lansat o actualizare suplimentară de securitate pentru OS X El Capitan

0
280

Apple a lansat marți seară o nouă actualizare de securitate pentru OS X El Capitan. Versiunea 2016-003 este deci acum disponibilă pentru posesorii de Mac care încă mai folosesc această versiune a sistemului de operare și vine să adreseze o eroare importantă.

Potrivit Apple, Actualizare Suplimentară de Securitate OS X El Capitan 2016-003 corectează o problemă suplimentară de kernel care putea face ca Mac-urile care rulează OS X El Capitan 10.11.x să se blocheze și să nu mai răspundă la comenzi.

Actualizare de Securitate OS X El Capitan 2016-003 a fost inițial lansată pe data de 13 decembrie, alături de macOS Sierra 10.12.2, iar ceea ce a fost lansat astăzi reprezintă aceeași versiune dar cu o corectură esențială.

Actualizarea suplimentară de securitate ar trebui să apară pe App Store>Actualizări pentru toți utilizatorii de OS X El Capitan – utilizatorii care au instalat-o pe prima o vor vedea pe aceasta sub forma unei actualizări suplimentare, iar cei care nu au instalat-o, o vor vedea sub forma unei Actualizări de Securitate (și aceasta din urmă cuprinde corectura lansată azi). Utilizatorii de Mac cu OS X El Capitan care nu văd pe App Store actualizarea de securitate lansată acum de către Apple o vor putea descărca de pe site-ul de asistență al companiei americane.

Noua actualizare suplimentară le este recomandată tuturor posesorilor de Mac cu OS X El Capitan și va putrea fi descărcată și instalată numai de către aceștia. Actualizarea de Securitate inițială și actualizarea suplimentară de acum cuprind numeroase corecturi importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.