Apple a lansat marți seară o nouă actualizare de securitate pentru OS X El Capitan. Versiunea 2016-003 este deci acum disponibilă pentru posesorii de Mac care încă mai folosesc această versiune a sistemului de operare și vine să adreseze o eroare importantă.

Potrivit Apple, Actualizare Suplimentară de Securitate OS X El Capitan 2016-003 corectează o problemă suplimentară de kernel care putea face ca Mac-urile care rulează OS X El Capitan 10.11.x să se blocheze și să nu mai răspundă la comenzi.

Actualizare de Securitate OS X El Capitan 2016-003 a fost inițial lansată pe data de 13 decembrie, alături de macOS Sierra 10.12.2, iar ceea ce a fost lansat astăzi reprezintă aceeași versiune dar cu o corectură esențială.

Actualizarea suplimentară de securitate ar trebui să apară pe App Store>Actualizări pentru toți utilizatorii de OS X El Capitan – utilizatorii care au instalat-o pe prima o vor vedea pe aceasta sub forma unei actualizări suplimentare, iar cei care nu au instalat-o, o vor vedea sub forma unei Actualizări de Securitate (și aceasta din urmă cuprinde corectura lansată azi). Utilizatorii de Mac cu OS X El Capitan care nu văd pe App Store actualizarea de securitate lansată acum de către Apple o vor putea descărca de pe site-ul de asistență al companiei americane.

Noua actualizare suplimentară le este recomandată tuturor posesorilor de Mac cu OS X El Capitan și va putrea fi descărcată și instalată numai de către aceștia. Actualizarea de Securitate inițială și actualizarea suplimentară de acum cuprind numeroase corecturi importante.

- Reclamă -