Iata cum ar putea arata iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe alb diamant

0
1491

În luna noiembrie a apărut pe Internet o informație potrivit căreia Apple va introduce în gama existentă de iPhone un al șaselea finisaj – „alb diamant” – care va fi la fel de lucios precum actualul „negru diamant”. Deși un astfel de finisaj nu a fost introdus până în momentul de față de către Apple, el este prezentat pentru prima dată într-un clip video.

Clipul video cu durata de numai 6 secunde a fost distribuit pe Twitter de către Sonny Dickson (un tânăr cunoscut odată pentru distribuirea de imagini și informații despre produse Apple nelansate) și ne prezintă două machete/dispozitive iPhone 7 și iPhone 7 Plus cu carcase lucioase de culoare albă.

Deși totul sună foarte bine pentru clienții Apple care așteaptă cu nerăbdare un iPhone pe „alb diamant”, din păcate videoclipul nu ne prezintă niște dispozitive oficiale (la fel ca și celelalte videoclipuri pe care Dickson le-a distribuit în ultimele luni pe Internet și cu care a reușit să înșele naivi). Uitându-ne cu atenție la iPhone-ul 7 (dispozitivul mai mic, care are un singur obiectiv) vom observa că acesta nu are sigla Apple pe carcasă, în timp ce iPhone-ul 7 Plus (și orice alt iPhone lansat până acum de către Apple) o are. Prin urmare, există una dintre următoarele posibilități:

  1. Sunt două iPhone-uri 7 autentice, dar au aplicată folie albă pe carcasa din aluminiu.
  2. Sunt două machete sau copii de iPhone 7.
  3. Sunt două iPhone-uri (7 sau anterioare) cu carcasă înlocuită cu una comercializată pe unul dintre numeroasele site-uri de profil, cum ar fi Alibaba.

Indiferent care ar fi situația, nu vorbim deci despre iPhone-uri cu carcasă lucioasă de culoare albă sosite în acest fel dintr-o fabrică parteneră Apple sau măcar despre o culoare identică celei în care ar putea veni iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dacă Apple ar decide să introducă finisajul „alb diamant”. Cu toate acestea, scurtul videoclip al lui Dickson ne poate face o idee cu privire la aspectul pe care l-ar fi avut iPhone 7 și iPhone 7 Plus, dacă ar fi fost lansat un finisaj alb lucios.

În ceea ce privește posibilitatea introducerii în gama existentă de iPhone a unui finisaj alb diamant, acest lucru nu este imposibil, ținând cont de zvonurile de până acum. Deși au dovedit în ultima vreme că au surse de încredere, japonezii care au venit primii cu această informație ne-au atenționat încă de la început că ea ar putea să nu fie veridică, deci noi să nu vedem prea curând sau vreodată un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus pe alb diamant.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.