Noi imagini aeriene ne prezintă evoluția lucrărilor la Apple Campus 2 până la sfârșitul anului 2016

0
540

Apple își dorește să finalizeze o parte dintre lucrările de construcție la cel de-al doilea campus al său – denumit generic „Apple Campus 2” – până la finele anului curent. Aparent, acest deziderat nu i se va îndeplini pentru că, după cum reiese din cea mai recentă filmare aeriană realizată din dronă de youtuberul Matthew Roberts, în ultimele zile ale lui 2016 au mai rămas multe lucruri nerealizate.

Înregistrate chiar în ziua de Crăciun, imaginile din dronă ne arată totuși că de la începutul lunii decembrie și până pe data de 25 a aceleiași luni, echipele contractate de către Apple au reușit să mai finalizeze din lucrările la clădirea inelară și la pământul care o înconjoară.

În ceea ce privește panourile solare, se estimează că ele au fost montate pe „nava spațială” în proporție de 65% până la ora actuală. La sfârșitul lunii noiembrie, aceeași persoană estima că s-au montat vreo 60% dintre panouri, iar în octombrie 50%. Un progres mai important față de luna trecută s-a văzut la atriumul clădirii, care de la sticlă și uși, acum este aproape finalizat.

Aleile au început și ele să devină mai vizibile prin tot campusul, ele fiind gândite pentru a le permite angajaților să meargă dintr-o clădire într-alta, precum și să alerge, pedaleze și nu numai. Cel puțin la fel de vizibili au început să devină și pomii, comparativ cu începutul acestei luni putând fi văzuți numeroși arbori noi.

În ceea ce privește celelalte clădiri, și aici se vede un oarecare progres. Ne referim, desigur, la zona de recepție a auditoriului subteran, precum și la centrul de cercetare și dezvoltare.

Lucrările de construcție la cele mai importante dintre clădirile din Apple Campus 2 ar fi trebuit finalizate până la finele anului curent. Totuși, ele se vor extinde și la începutul anului viitor, angajații Apple urmând a-și începe lucrul aici în lunile care urmează. Lucrările de amenajare a spațiilor verzi și a alător câteva clădiri vor continua și după ce o bună parte a angajaților Apple se mută.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.