Apple ar putea lansa în 2017 un iPhone 8 cu ecran de 5 inchi și o nouă cameră cu două obiective

0
1128

2017 ar putea fi anul în care Apple va introduce trei modele noi de iPhone, printre care se va număra unul complet nou. Numeroase surse au indicat până acum această posibilitate, iar Mac Otakara vine astăzi cu o confirmare și câteva detalii suplimentare.

Citând surse din cadrul lanțului de furnizori al Apple, blogul japonez menționează că noul model de iPhone va avea un ecran cu diagonala de 5 inchi, fiind astfel noua versiune „intermediară” în gama iPhone, care va mai cuprinde iPhone 7s (o versiune actualizată a modelului actual cu ecran de 4,7 inchi) și iPhone 7s Plus (o versiune actualizată a modelului actual cu ecran de 5,5 inchi). Despre ultimele două modele noi de iPhone, japonezii ne spuneau nu demult că ele vor avea aceleași carcase de aluminiu precum iPhone 7 și că vor veni și într-o culoare roșie.

Spre deosebire de modelul mai mic de iPhone, noul telefon de 5 inchi al Apple va veni cu o cameră iSight Duo cu obiectivele așezate unul sub celălalt. Noul senzor va fi, deci, similar cu cel din iPhone 7 Plus, diferența majoră între cele două fiind dată de aranjamentul obiectivelor (pe 7 Plus ele sunt așezate unul lângă celălalt).

Cât despre denumire și celelalte caracteristici ale noului iPhone de 5 inchi, japonezii nu menționează absolut nimic. Cu toate acestea, se pare că ei vorbesc despre acel model de iPhone „premium” (cunoscut ca „iPhone 8”) despre care am tot auzit în ultimele luni.

Majoritatea zvonurilor de până acum ne arată, așadar, că gama 2017 de iPhone va cuprinde trei modele. Primele două – iPhone 7s și iPhone 7s Plus – vor păstra ecranele LCD și aspectul exterior de la iPhone 7 (Plus), iar cel de-al treilea – iPhone 8 – va avea un ecran OLED și un aspect exterior nou. În privința diagonalei ecranului acestui model, informațiile sunt contradictorii, vehiculându-se mai multe variante, de la 5 inchi, la 5,8 inchi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.