App Store a stabilit un nou record de vânzari în noiembrie 2016

0
418

Vicepreședintele executiv Apple pentru marketing global, Phil Schiller, a publicat astăzi un tweet în care ne anunță că noiembrie 2016 a fost luna în care s-au înregistrat cele mai multe vânzări din istoria App Store. El nu oferă cifre exacte pentru a-și susține afirmația și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine care este noul record stabilit de magazinul de aplicații pentru iOS, macOS, watchOS și tvOS.

Vestea vine după ce la începutul anului Apple anunța că utilizatorii au cheltuit 1,1 miliarde de dolari pe aplicații și achiziții din aplicații în numai două săptămâni, în perioada sezonului de iarnă. Mai mult, gigantul american spunea că App Store stabilea în decembrie 2015 un record de vânzări lunare, record care, aparent, a fost depășit după nici un an. La fel ca și acum, nici atunci Apple nu spunea exact câte vânzări au fost înregistrate de magazinul de aplicații.

La stabilirea noului record de vânzări au contribuit probabil promoțiile desfășurate cu ocazia Black Friday 2016, precum și vânzările neașteptat de mari de iPhone. Cu toate acestea, ne așteptăm ca recordul să fie bătut luna aceasta, dat fiind faptul că vine perioada Sărbătorilor.

Tweetul lui Phil Schiller vine la scurt timp după ce Apple și-a actualizat toate magazinele virtuale – în România, doar App Store – pentru a include listele „Best Of 2016”. Mai multe detalii despre aplicațiile și jocurile care au fost alese la noi în țară ca fiind cele mai bune din 2016 sunt aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.