Apple a anunțat care sunt cele mai bune aplicații și jocuri pentru iPhone, iPad și Mac din 2016 de pe App Store România

0
1611

La fel cum procedează la sfârșitul fiecărui an, compania Apple a publicat miercuri dimineață tradiționalele secțiuni „Best Of” în care prezintă cele mai bune aplicații și jocuri pentru iPhone, iPad, Mac, Apple Watch și Apple TV disponibile pe App Store, precum și cel mai bun conținut disponibil pe iTunes Store și iBooks Store.

Pentru România, „Best Of 2016” este disponibil, ca de obicei, doar pe App Store, iar selecția de aplicații este similară cu cea pe care o vom găsi în alte țări, inclusiv Statele Unite ale Americii. Toate titlurile sunt și la noi promovate cu bannere pe prima pagină a magazinului.

Cele mai bune aplicații și jocuri din 2016

iPhone

Aplicația anului

Lansată în luna iunie a acestui an și folosită de milioane de utilizatori până în prezent, Prisma a fost aleasă de către Apple drept cea mai bună aplicație a anului curent. Aceasta dispune de un set de filtre speciale care vor transforma fotografiile și chiar clipurile video ale utilizatorilor în opere de artă. Dacă folosești Facebook sau Instagram nu se poate să nu fi văzut până acum măcar o imagine editată folosind această aplicație, iar dacă te atrage ideea, atunci poți descărca acum Prisma pe dispozitivul tău iOS:

Locul al doilea este ocupat de aplicația de productivitate Bear, care oferă instrumentele necesare pentru a scrie notițe și proze într-o interfață cât se poate de plăcută.

Jocul anului

Lansat în luna martie a anului curent, Clash Royale a fost ales de către Apple Jocul anului pe App Store România. Vorbim despre un joc bazat pe carduri, care le cere utilizatorilor să colecteze zeci de carduri din universul Clash of Clans și să se dueleze cu alți jucători. El este disponibil gratuit și poate fi descărcat urmând linkul de mai jos:

Locul al doilea în topul celor mai bune jocuri pentru iPhone de pe App Store România este ocupat de către Reigns, un joc care te va pune pe tronul unui rege din epoca medievală și îți va oferi posibilitatea de a lua o serie de decizii în regatul pe care-l conduci.

iPad

Aplicația anului

Locul 1
  • Memrise (aplicație de învățare a unor limbi noi) – Gratis – Descarcă acum
Locul 2
  • Timepage (aplicație de calendar inedită) – 6,99€ – Cumpără acum

Jocul anului

Locul 1
Locul 2

Mac

Aplicația anului

Jocul anului

Apple Watch

Aplicația anului

Jocul anului

Apple TV

Aplicația anului

Jocul anului

Spre deosebire de magazinele din alte țări, în România nu avem mai multe secțiuni cu cele mai bune aplicații și jocuri ale anului 2016 ori categorii speciale, excepție făcând, în mod surprinzător, Mac App Store. Accesând pagina cu recomandări de pe magazinul de aplicații pentru Mac veți vedea 12 dintre cele mai bune aplicații și jocuri pentru Mac lansate în ultimul an.

În țările mai mari secțiunea Best Of se extinde și la celelalte magazine de aplicații Apple, acoperind muzica, filmele, podcasturile și cărțile. Din păcate, în România ele nu sunt oferite nici anul acesta, așa că nu are rost să le căutați pe iTunes Store ori pe iBooks Store.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.