Apple le ofera utilizatorilor de iPhone 7 Plus sfaturi pentru a înregistra fotografii „profi” folosind caracteristica Mod Portret

0
763

Apple a publicat miercuri dimineață un articol în care le prezintă utilizatorilor de iPhone 7 Plus câteva sfaturi pentru a captura imagini ca niște „profesioniști” folosind efectul de câmp de profunzime „Portret” disponibil chiar în aplicația preinstalată „Cameră”. Sfaturile vin de la fotografi profesioniști care au utilizat una dintre caracteristicile definitorii ale celui mai recent model de iPhone de 5,5 inchi.

Fotografii le recomandă utilizatorilor de iPhone 7 Plus să se aproprie mai mult de subiect/subiecți pentru a scoate în evidență detaliile, să încerce să reducă cât mai mult din fundal, să pună soarele în spatele subiectului, să subexpună ușor imaginea și chiar să folosească lumină difuză.

Aceste recomandări vin de la niște fotografi profesioniști, printre care se numără fotograful de modă JerSean Golatt, fotograful de celebrități Jeremy Cowart, fotograful de călătorii Pei Ketron și fotograful de nunți Benj Haisch, și sunt acompaniate de fotografii înregistrate de ei folosind camera iPhone 7 Plus.

Dacă utilizatorii vor respecta aceste sfaturi și vor înregistra mai atent fotografiile pe care urmează mai apoi să le distribuie, atunci rețelele sociale vor avea poze mai bune din punct de vedere calitativ. Să nu uităm totuși că iPhone este cea mai populară cameră pe cunoscuta platformă Flickr, acest lucru încurajând-o pe Apple să vină anual cu îmbunătățiri majore pentru senzorii de imagine incluși în telefoanele sale.

iPhone 7 Plus este primul model de iPhone care are doi senzori de imagine – o cameră cu unghi larg și una telefoto pentru zoom -, aceasta permițându-i companiei Apple să introducă modul Portret. De asemenea, la fel ca și iPhone 7, modelul mai mare de iPhone aduce îmbunătățiri la lentile, senzor, stabilizare și procesorul de semnal imagine care face ca toate fotografiile să arate mai bine decât pe modelele precedente – mai ales atunci când lumina ambientală este scăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.