Nintendo a confirmat miercuri după-amiază ceva ce bănuiam cei mai mulți dintre noi – Super Mario Run – a generat un interes extraordinar de mare în rândul utilizatorilor de iPhone și iPad.

Compania japoneză a anunțat că prima aplicație Mario pentru telefoane și tablete a fost descărcată de peste 40 de milioane de ori în primele patru zile de disponibilitate pe App Store, spărgând astfel recordul existent în magazinul de aplicații al Apple (pentru perioada de timp selectată). O cifră asemănătoare a fost dezvăluită înainte cu câteva ore de Nintendo de către o companie specializată în măsurarea traficului.

În plus, Nintendo anunță acum că Super Mario Run este nu doar pe primul loc în clasamentul „Gratuit” de pe App Store din 140 de țări (inclusiv România), dar este și în top zece aplicații cu cele mai bune încasări din peste 100 de țări diferite (România nu mai face parte și din acestea, un lucru care era de așteptat având în vedere prețul pachetului care deblochează înreg jocul raportat la realitățile economice de la noi din țară).

Vicepreședintele Apple pentru Marketing, Phil Schiller, a confirmat în comunicatul de presă al celor de la Nintendo că jocul Super Mario Run a bătut recordurile de descărcări de pe App Store în cele doar câteva zile de disponibilitate.

În fine, Nintendo încheie anunțul privind succesul de care se bucură Super Mario Run spunând că este încrezătoare că își va atinge obiectivul de a crește numărul de clienți care sunt familiarizați cu identitatea companiei.

De asemenea, japonezii ne anunță că face tot posibilul pentru a-i bucura pe clienții care au cumpărat jocul întreg, lansând astfel o actualizare prin care le oferă tuturor un nou mod de joc ce permite întrecerea cu prietenii fără a plăti Rally Tickets. Intitulat „Friendly Run”, noul mod poate fi jucat de până la 3 ori pe zi de către jucătorii care au plătit deja 9,99€ pentru a debloca tot conținutul din joc și au finalizat Lumea 1 sau de 5 ori de către cei care au finalizat și Lumea 2. Utilizatorii care nu au plătit nimic vor putea și ei să folosească modul Friendly Run o dată pe zi, atât timp cât au adăugat prieteni în Super Mario Run. Modul Friendly Run nu aduce câștiguri de bănuți și nici Toads sau upgradeuri, deci poate fi catalogat mai mult drept un mod de practică al cărui aspect pozitiv este că se joacă în multiplayer.

  • Super Mario Run pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.