Viber 6.5.5 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
437

Populara aplicație de mesaje și apelare video/VoIP, Viber, a primit miercuri dimineață o actualizare importantă pentru utilizatorii de iPhone, iPad și Apple Watch.

Conform celor de la Viber Media, aplicația Viber pentru iOS și watchOS vine în versiunea 6.5.5 cu mesaje video instantanee. Având o durată de până la 30 de secunde, aceste mesaje pot fi înregistrate și trimise foarte ușor din interiorul aplicației – se apasă pictograma „video instantaneu” și se ridică degetul la încheierea înregistrării mesajului pentru a-l trimite.

Trecând mai departe, cea mai nouă versiune de Viber aduce extensii pentru conversații, acestea permițând găsirea și partajarea de conținut online direct din ecranul cu conversații. Selectarea noii pictograme „@” din interfața de conversație va permite căutarea online a conținutului pe care dorești să îl trimiți. Partajarea se va face mai apoi direct din pagina cu rezultate printr-o singură atingere de ecran (este posibilă previzualizarea acestui conținut, dar numai pe dispozitivele cu ecrane 3D Touch; iPhone 6s și iPhone 7).

În fine, versiunea 6.5.5 de Viber pentru iOS aduce caractere emoji redesenate – acestea au, la fel ca și cele din iOS 10.2, un aspect mai nou și mai proaspăt – și conversații în grup la care pot lua parte până la 250 de persoane.

entru a face actualizarea la versiunea 6.5.5 de Viber va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe dispozitivul iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

  • Viber pentru Apple Watch, iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.